pondělí, srpna 21, 2006

Hrubovodští skřítci

Na výpravu za skřítky se oproti Stromkovu předpokladu, že většina velkohubých se těsně před odjezdem na něco zajímavého vymluví, uráčila dostavit početná a zajímavá skvadra:

Kromě pořadatelského dua Stromovous-Nyumi dorazila ještě tato esa: Šnek se synem Jenem, Sagitaruius, r.a.e.l, jaaja, Kristián, Frazer a Jan S.Harold.

Hrubá Voda je součást obce Hlubočky u Olomouce a je tam jedním slovem nádherně.
Stromkova chalupa se tyčí nad Hrubou Vodou, dolů je krásný výhled na železnici, po které jezdí každou chvíli motorák, nahoru jsou, kam až oko dohlédne, zbytky z břidlicového lomu a všude kolem je les. Na všechny strany. Ať jdete kamkoliv, vejdete do lesa, plného skřítků a jiných elementálů.
Stačí se na ně chvíli soustředit a už lezou ze všech koutů - ze zasypaných i "funkčních" důlních štol, z břidlicových kup, z mechového porostu a někteří si vás zvědavě prohlížejí i za stromů. Ti nejodvážnější pak slezou dolů a jdou se podívat, co za divnou skupinku nehybných člověků jim to posedává takhle o (té pravé) půlnoci v jednu ráno na mýtině.

Přes den se můžete vydat do okolí na výlet a nechat se po cestě oddávat lesním vůním, obdivovat tří- a více-set leté stromy (narazili jsme na dva, ale jistě jich tam bude víc), proniknout do uzavřeného vojenského prostoru nebo párkrát přebrodit řeku (ano, i místňáci leckdy nezvolí tu nejschůdnější trasu).

Celkově se výprava velmi vydařila, doporučují čtyři z pěti gnomů.

Pár dalších fotek zde, video brzy přibude. Stay tuned.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home

TOPlist