pátek, srpna 04, 2006

Jak nepřijít o auto - 1.8.06

Jelikož u práce máme parkoviště, které nedávno začalo býti placeným, parkujeme teď svorně venku, před závorou. V takové zastrčené uličce, kudy kromě parkujících nikdo nechodí.
Takže se nám sem tam někdo vloupe do auta a vezme si, co potřebuje.

Tentokrát šlo ale do tuhého - přijdu s Bifťourem k posunovadlu a vidím, že je odemčeno. Smažko, láteřím na sebe, co takhle ráno zamykat, co? Přijdu blíž a koukám, že zámek ve dveřích u řidiče není až tak úplně na svém místě. Válel se na kousky všude kolem. Himl! Vlezu dovnitř a kontroluju, zda ukradli vše, co bylo v přihrádce nebo jenom CDčka. Nic nechybí. Divné. A pak si toho všimnu - spínací skříňka je taky na hadry. Himl herdek!
Skutečně se někdo pokusil vzít si celý vozík, nejen jeho výbavu, jak tomu bylo při několika případech doteď! Sakra práce krucinál element!

Jediné, co náš vůz zachránilo před změnou majitele, byl tajný spínač k palivu, který nechávám montovat do každého vozu, který kočíruju. Ta ticka, co to vždy stojí, se tedy minimálně jednou už pořádně vyplatila.

Následuje klasický opruz - volat švestky, čekat, až se uráčí, s jejich papírem volat pojišťovnu, čekat, až ta se uráčí poslat někoho, kdo to nafotí a pak tepvre začít s opravou.

To je ale klasika, jinak to tady snad ani nejde.

Budiž pochválen, můj milovaný tajný čudlíku!

3 Comments:

Blogger Mike said...

a kde máš ten svůj tajnej čudlik ;)

4:09 odp.  
Blogger vetek said...

na radiu. musi se naladit jiste radio, nechat hrat 3 vteriny, pak preladit dalsi, pritom zvysit hlasitost o dva stupne a zaroven podupavat nohama do rytmu "Savannah Song"

10:51 odp.  
Blogger Mike said...

Tak to mi přijde jako dost slušná vychytávka ;)

11:06 odp.  

Okomentovat

<< Home

TOPlist